iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir-Program indir, Bedava indir, Tam inndir, Oyun indir Nowindir.com

iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir

By indir on 01:50

Filed Under:

Etiketler: iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir gezginler Tam indir Programi indir, iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir gezginler Tam indir full indir, iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir gezginler Tam indir tam inndir, iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir gezginler Tam indir serial, iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir gezginler Tam indir Program crack indir, iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir gezginler Tam indir bedava download, iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir gezginler Tam indir yükle.

iSpy, bir web kamerası ve ses aracı kullanarak bilgisayarınıza bağlı bir mikrofon donanımkamera sağlar. eyleme bakmakta neden iSpy, görüntüler ve bir mikrofon takılı web kamerası gelen sesler olduğunu. Yakalanan görüntüler ve sesler kaydedilir.
iSpy, Internet üzerinden başka bir ağa görüntüleri, mobil cihaz gönderebilirsiniz.İsterseniz bu görüntüleri USB bellek içinde sıkıştırılmış olabilir. iSpy'ı Birden çok bilgisayarı kullanın. Bu e-posta veya kısa mesaj (SMS) can ISpy'ın, ayrıca uyarı sistemi kullanabilirsiniz. ISpy açık kaynak ve sürekli gelişmektedir ücretsiz bir uygulama.

G. Hafta / T. İndirme :105 / 9.845
İşletim Sistemi: Win7/Vista/WinXP
Üretici:Developerinabox

iSpy 4.1.9.0 güvenlik kamerasi program indir


İndirmek İçin Tiklayin

0 yorum for this post

Yorum Gönder


full indir, program indir, inndir, tam indir, free indir, son surum indir, program download ,bedava indir, full film indir, oyun yukle, serial, crack, tikla indir, keygen indir