Online Mmorpg Oyunu Kehanet indir-Program indir, Bedava indir, Tam inndir, Oyun indir Nowindir.com

Online Mmorpg Oyunu Kehanet indir

By indir on 09:32

Filed Under:

Online Mmorpg Oyunu Kehanet indir Kehanet olarak bilinen Joygame Türkçeleştirildi online oyun inndir yurtdışında 81 Keys. Oyundan inşa beta olarak 15 Ekim'de yayınlanan luluanta, vata, delfis ve NAIT 5 farklı ırk ve bu ırkın 32 farklı sınıflar vardır. Tamamen ücretsiz indirmek için, oyunu download Kehanet Online tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Yarışları ve Beceri Özellikleri İnsan Irkı Etkin Yetenekleri Tam Güç Saldırı: Fiziksel hasar vermenizi sağlar. Attack of Rage: Bu yetenek, aktif fiziksel saldırı full indir gücü ve saldırı hızını artırır. Aynı zamanda da fiziksel savunma azaltır. Doğru Başlangıç: fiziksel bir saldırı yüzdesini artırır sırasında etkin, doğru vurulur. Seal Kılıç: antik büyü Hasar kullanarak fiziksel artar. Provokasyon: Nefret değer bir artışa yol açar ve böylece hedef savunma gücünü azaltır. Ancak, fiziksel saldırı gücünü artırır. Saldırgan hızlı bir şekilde rakibiniz vurmanızı sağlar ve hedef fiziksel yaralanmalara neden olur. Legends of the Fall Shield: Shield Fidelity güçlü bir kendini koruma, hem fiziksel ve büyülü savunma gücünü artırır olacak çağırır.

Online Mmorpg Oyunu Kehanet indir
İndirmek İçin Tiklayin


Human Race Pasif Yetenekler Hızlandırıcı İyileştirme: Güç geri kalanı toplamak için. Oturup FX yeteneği sürekli olarak artacaktır zaman tam yükle devreye girer. Güçlendirici Kaçınma: Kaçınma uygulamaları savaş mahal vermemek için bu oran artacaktır. Armor Mastery: düşman korucularının hasarı azaltmak için kullanılan bir tekniktir.Vücut zırhı kapsayan üst ve alt kısımlarını fiziksel savunma artırır.

0 yorum for this post

Yorum Gönder


full indir, program indir, inndir, tam indir, free indir, son surum indir, program download ,bedava indir, full film indir, oyun yukle, serial, crack, tikla indir, keygen indir