Winamp Pro v5.6 Türkçe Full indir-Program indir, Bedava indir, Tam inndir, Oyun indir Nowindir.com

Winamp Pro v5.6 Türkçe Full indir

By indir on 14:05

Filed Under:

Winamp Pro v5.6 Türkçe Full indir Winamp, uzun yıllar boyunca severek bize pek çok program tarafından kullanılan dinleme. Winamp bedava indir ses dosyalarını kolay bir şekilde bilgisayarınıza MP3 dinleyebilirsiniz. Winamp Türkçe tam indir dahil birçok dilde destekler. Çevrimiçi radyo ya da çevrimiçi (sopcast) yayın yapan TV kanallarını izleyebilmek için, müzik listeleri de herhangi bir anda açabilirsiniz. Listenizi MP3 yanı sıra, karışık, şekilleri yeniden dinleyebilirsiniz. Listeye ek olarak, şarkıları seçin, sadece Winamp'ta klvayenizden noktası için, bu şarkıları bir şarkı dinlemek ve Q tuşu, şarkılar 1, 2, 3 tuşuna basın, o tür çalma yapar ve bu sırada.Tema desteği ile Winamp temaları değiştirmek için kolay bir yol.

Winamp Pro v5.6 Türkçe Full indir
İndirmek İçin Tiklayin
Rar şifresi: www.nowindir.com


Basit kontroller: Çal, duraklat, inndir durdur, sonraki şarkı, önceki şarkı, yeni şarkı seçmek . Yapı analizörü ve osiloskop . Şarkı bilgisi: Yazar, başlık, bit hızı, örnek oranı şarkılar, zaman vb. . Ek kontroller: pozisyon kaydırıcı, denge, ses, ekolayzır, şarkı listesi, karışık çalma ve tekrar çalma . Beklenmedik "stor" modunda çalışma . , Sürükle-bırak düzenleme şeklinde şarkı listesi . Yeni şarkı ya da eski montaj bir listesini oluşturun . ID3 editörü ile şarkı bilgilerini düzenleme . Başlığı veya dosya adı, ya da rastgele sıralama . Tüm listeleri şarkıları çalan şarkının süresini ve süresi bir listesini görüntüleme . Kontroller ana pencere olmadan çalışabilir ve küçük bir şarkı listesi, süreyi gösterir. .Yeni ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir ve kaydedebilir ya da önceki ayarları program download yüklemek. . Şarkı özel ekolayzır ve amplifikatör ayarları oluşturabilir. . Dakika bilgileri gösterir. . Arabirimleri ve plug-in özelleştirilmesi için destekler. .Arayüzü de ZIP dosyaları gibi dosyaları dizin wsz destekler. . Sık Kullanılanlara eklemek için şarkı listeleri sağlar.

0 yorum for this post

Yorum Gönder


full indir, program indir, inndir, tam indir, free indir, son surum indir, program download ,bedava indir, full film indir, oyun yukle, serial, crack, tikla indir, keygen indir