Ses Format Dönüştürücü indir-Program indir, Bedava indir, Tam inndir, Oyun indir Nowindir.com

Ses Format Dönüştürücü indir

By indir on 11:04

Filed Under:

Ses Format Dönüştürücü indir Free Audio Converter 2.3.4 en iyi format dönüştürme programi tam indir Free Audio Converter, MP3, WAV, M4A, AAC, WMA, OGG da dahil olmak üzere farklı ses dosyası formatlarını dönüştürür.Her formatı kişiselleştirilmiş bir ön ayar yapmak için uygun bir profil seti ve önceden ayarlanmış bir editör ile sağlanır.

Ses Format Dönüştürücü indir
İndirmek İçin Tiklayin
Rar şifresi: www.nowindir.com


Böylece program indir yeni hazır ayarlar oluşturmak silmek ve eskileri (mevcut parametrelerini değiştirmek) düzenlemek. Aynı zamanda toplu dönüştürme destekler. Audio Converter ID3v2 Etiket düzenleme ve yeni Mp3 (Lame) desteği ile doğrudan Explorer diğerine (Audio Encoder / decoder) ses / müzik dosyalarını dönüştürmek için vazgeçilmezdir. Audio Converter (ve) dönüştürebilirsiniz WAV PCM (WAV dosyalarını), MPG, MP1, MP2, MP3 (MPEG Layer-3), WMA (Windows Media Audio), ALF2, ADPCM, GSM, G.726, DSP, (192kbps'ye kadar full indir 8000 48000Hz)-LAW, ACM, U-LAW, Ogg Vorbis, CDA (Ses CD Tracks) ayarları ile dosyaları. Mikrofon ve kaset kayıtları ses. Gelişmiş Encode ve Decode Araçları dostu arayüzü ve kimlik Tag Editor "Kullanım Kolaylığı" sadece Hi-Fi sıkıştırma algoritmaları, benzersiz AC3 Dekoder, WMA, Ogg Vorbis ve MP3 formatlarını destekleyen, içerir.Aynı anda birden fazla dosya dönüştürmek için büyük Toplu modunu kullanabilirsiniz. Bu program bedava download WAV, WAV/MP3 WAV / WMA, WMA, MP3, MP3, WMA, WAV, MP3, CD ve CD'den WAV, CD dönüştürmek isteyenler için harika dönüştürürken ID Tag koruma özellikleri MP3, OGG, OGG, WAV/MP3 için WAV/MP3, WAV/MP3 CD, CDA, OGG, CDA WAV, MP3, CDA, CDA, WMA ve daha fazlası. şimdi 7.4.0.2 Free Audio Converter indirebilirsiniz.

0 yorum for this post

Yorum Gönder


full indir, program indir, inndir, tam indir, free indir, son surum indir, program download ,bedava indir, full film indir, oyun yukle, serial, crack, tikla indir, keygen indir